Tafeltje dekje

Tafeltje dekje

Dagelijks rijdt een groot aantal vrijwilligers door onze gemeente om warme maaltijden rond te brengen. Ze doen dit bij inwoners binnen de gemeente Heerde (meest ouderen) die niet in staat zijn om zelf boodschappen te doen en/of zelfstandig te koken. Ook worden maaltijden verstrekt aan personen die een operatie hebben ondergaan en de eerste tijd daarna niet in staat zijn de maaltijden zelf te verzorgen. Dit zijn vaak tijdelijke verstrekkingen. Onze vrijwilligers brengen de maaltijden met veel plezier en enthousiasme rond en letten tijdens de bezorging tegelijk op andere zaken zoals uw gezondheid, brandgevaarlijke situaties, enzovoort. Hiertoe zijn ze overigens niet verplicht en hieraan kunnen dan ook geen rechten worden verleend!

Wilt u gebruik maken van Tafeltje Dekje dan kunt u daarvoor tussen 09.00 uur en 12.00 uur een verzoek indienen via het centrale meldnummer 0578-692525.
Een van onze coördinatoren komt dan bij u langs voor een indicatie om te beoordelen of u aan bepaalde criteria voldoet en al dan niet in aanmerking komt voor deelname aan Tafeltje Dekje.
Als u een positieve indicatie krijgt, kunnen we u de volgende dag al de gewenste maaltijd aan huis bezorgen. De minder draagkrachtigen betalen hiervoor de kostprijs, in het andere geval betaalt u de kostprijs plus een kleine opslag.