SeniorWeb

SeniorWeb

Computercursussen bij u in de buurt

SeniorWeb geeft op zo'n 450 locaties verspreid over Nederland computercursussen, workshops en inloopuren. Deze zijn voor iedereen toegankelijk en betaalbaar en geschikt voor zowel beginnende als gevorderde computergebruikers. U wordt begeleid door deskundige en geduldige vrijwilligers. De lesonderwerpen zijn divers: tablet, smartphone, Facebook, WhatsApp, Windows, veilig internetten, fotobewerking, orde op uw pc en meer.

SeniorWeb Leercentrum
In de gemeente Heerde kunt u terecht bij het SeniorWeb Leercentrum Heerde / Wapenveld. Twee keer per jaar is er een informatiemiddag waar iedereen van harte welkom is om zijn vragen te stellen over de cursussen en te informeren naar de mogelijkheden. De lessen worden zowel in groepsverband als individueel gegeven.

Daarnaast worden er om de 14 dagen (behalve in de zomermaanden) door docenten van het Leercentrum opfrislessen Windows 10/11 verzorgd. In groepsverband worden dan actuele thema’s of vragen van deelnemers beantwoord. Heeft u interesse, neem contact met ons op.

Wekelijks (behalve in de zomermaanden) op woensdagmiddag van 14.00 – 15.00 uur is er in de foyer van Dorpshuis De Heerd het computer inloopspreekuur. U kunt er terecht met al uw vragen op het gebied van computer, tablet, smartphone, enz. De aanwezige vrijwilligers helpen u graag verder en kunnen u ook alles vertellen over de cursussen.
Het inloopspreekuur is gratis, een cursus kost €8,50 per les van 1,5 uur.

Contact
Heeft u vragen op computergebied of over het lesaanbod, dan kunt u bij voorkeur via de mail maar ook telefonisch contact met ons opnemen:
E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefonisch op werkdagen van 10.00 – 12.00 uur met:
* Maarten Herfst tel. 0578 – 631460
* Yerke Nijboer tel. 0578 - 843937